Kush jemi

Financial Consulting Services Shpk është themeluar në vitin 2021 nga Dott. Roberto Faragalli i cili ka një përvojë tridhjetëvjeçare në fushën e konsulencës administrative, kontabel dhe fiskale. Shoqeria u themelua me qellimin për të mbështetur kompanitë shqiptare dhe italiane që synojnë të fillojnë një biznes në tregjet e tyre përkatëse.

Sherbime

FUSHA E KONSULENCES

Konsulencë dhe asistencë në organizimin, administrimin, planifikimin dhe kontrollin e menaxhimit të shoqerive;

FUSHA E KONTABILITETIT DHE E PUNES

Organizimi dhe mbajtja e kontabilitetit për bizneset dhe profesionistët Hartimi i pasqyrave financiare, periodikëve e teknike dhe sherbimet elektronike përkatëse

SHËRBIME TË TJERA

Menaxhimi i praktikave automobilistike. Administrimi i bashkëpronësisë. Marketingu i shoqerise

KONTAKT

Adrresa

Lagjja 17 Rruga Stef Kaculini Durres,Albania

kontakt

Telefono : +355 69 347 3430

Email: fcs.durres@gmail.com

Hen-Pre 09:00 – 17:00

na Ndiqni
orari